Gott nytt 2022!

Styrelsen önskar medlemmar och besökare ett gott nytt år! 2021 var ett underligt år för många föreningar, vår likaså, med försiktiga steg mot att åter hålla event och inomhusträningar, för att sedan komma till nya restriktioner och osäkerheter precis innan julhelgen. Vi ser fram emot att smittoantalen kommer gå ner när rekommendationerna får sin effekt.

Tack till alla medlemmar som gjorde förra året. Vi har haft bra träningar, så mycket skratt, fantastiska videor (den där kulan vid studenternas.. ), nya platser att träna på (tack till alla nybyggen!), och fått vänner för livet.

Vi ser fram emot 2022, och om du vill engagera dig så håller vi årsmötet i februari. Man kan vara med i styrelsen, eller sitta i en arbetsgrupp för event under året. Datum och plats får årsmötet kommer inom kort. Maila oss på info.upk@gmail.com om du har frågor.

Ta hand om er, så ses vi på träningarna!

/Styrelsen