Inomhus och covid19

Föreningen har bokat sal för vissa av våra träningar under november och december. Då fallen av bekräftad covid19 återigen går upp i Europa och till viss del i Sverige, så kommer vi ha vissa restriktioner på de träningarna.

För att delta behöver du vara helt symtomfri, ha fått minst en dos vaccin, och anmäla sig i förväg via vår e-post, info.upk@gmail.com. Skulle det osannolika inträffa och vi har fler anmälningar än vad salen tillåter eller vi känner oss trygga med, så kommer vi stänga anmälan och hänvisa till nästa träningstillfälle.

Våra vanliga regler gäller fortfarande, 13års-gräns, medlemmar är välkomna alla träningar, fredagsträningar är öppna för att prova på, eller kontakta oss i förväg för överenskommelse om onsdagar.

Inte medlem? Läs om våra träningar och anmäl dig här.

Vi ses på träningarna!

/Ledarna