Inomhusträningarna inställda!

Med tanke på corona-viruset (Covid-19) så har styrelse och tränare tillsammans fattat beslutet att ställa in resterande inomhusträningar, bortsett från träningen på Allis imorgon (Fredag)!

Vi ser att riskerna för att vi genom vår verksamhet bidrar till en ökad smittspridning i samhället är genom träning i inomhuslokaler. Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som kan innebära bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast. 

Det innebär som tur är att det här uppehållet blir en kortare period, ca 2 veckor, då vi snart kan träna regelbundet ute där risken för smittspridning är mycket låg i vår typ av idrott. 

För de som betalat kursavgifter så erbjuder vi att betala tillbaka ca 25% av avgiften (motsvarande hur många träningar som nu ställs in), alternativt kan man välja att ha den summan inneliggande i föreningen inför nästa omgång med kurser. 

Planen för utomhusträningar: 
– Från och med nästa vecka har vi bara spontana träningar ute för de som är 13 år och äldre, samordnas via facebook – skriv till någon av oss ledare/styrelse om ni inte redan är med i chatt-gruppen. 
– Vi kommer så snart vädret är stabilt varmare köra igång med regelbundna öppna träningar utomhus, senast v.16. 
– Vi har planerat kursstart från och med v.16 och pröva på-träningar för nya v.14. Mer info kommer snart! 

Vi hoppas ni alla har förståelse för detta beslut som vi försökt ta med största möjliga hänsyn mot alla inblandade!