Inga Söndags-workshops i december

På dagens styrelsemöte bestämde vi oss för att ställa in de söndags-workshops vi tänkt ha fram till jul, dels pga låg respons från medlemmarna och dels att det är få ledare som kan leda vid dessa tider. Det är ju inte så konstigt med tanke på att det lider mot jul och många är upptagna på adventshelgerna.

Fimbul Winter Jam
Vi vill uppmärksamma QMPK som har en träningshelg 6-8 dec i Stockholm. Det kommer ledas av QMPKs egna tränare och även internationella tränare. Deltagare från 15 år. Kortare träningar erbjuds även för barn 9-12 år. Kolla in deras hemsida: QMPK.se

Katana Parkour Winter Gathering
Helgen därpå, den 13-15 dec, så anordnar Katana Parkour en egen träningshelg i deras superfina parkour-gym på Rapsgatan 8. Det är övernattning i gymmet och träning från fredag till söndag. Öppet för deltagare från 12 år. Katanas hemsida: KatanaParkour.com

Träningar på Allis
Fram till årsskiftet tränar vi som vanligt på Allis tisdagar 18.00-20.00 och fredagar 17.45-19.45. Vi börjar alltid med gemensam uppvärmning och sedan tränar vi fritt. Ofta hittar vi på roliga utmaningar eller lekar tillsammas. Om du känner behov av mer ledarledd träning så är det jättebra att säga till innan eller på dessa tillfällen så kan vi ofta ordna det.

Hoppas vi ses snart på träningarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.