Status på kurserna som börjar snart!

Foto: Daniel Mollberg

Första kurserna startar den 22a september. Veckan innan (nästa vecka) har vi pröva på-träningar för deltagare från 13 år. Några kurser har börjat bli fulla, några är tillräckligt många för att starta, men tyvärr är det en kurs som inte har tillräckligt många deltagare ännu.

Nybörjarkurserna för barn (9 år och 10-13 år) är nu fyllda. De som anmäler sig till kurserna nu hamnar i kö, utifall någon annan skulle hoppa av. Avvakta därför med att betala kursavgift om ni gör en anmälan till de grupperna nu.

Foto: Daniel Mollberg

Nybörjarkursen +17 år har nu 4 deltagare och är därmed redo för start. Finns plats för många fler i denna grupp.

Fortsättarkursen för barn har 7 deltagare. Det finns alltså plats för 3 deltagare till om intresse finns.

Vi ställer in ”Nybörjare 13-16 år” pga få anmälningar och att vi har begränsat antal tränare tillgängliga. Om du är mellan 13-16 år och vill träna med oss i höst, skicka gärna ett mail till info.upk@gmail.com så kan vi diskutera eventuella lösningar.

Medel nivå +15 år (+ 14 år numera!) har 6 anmälda och är därmed helt spikat att den blir av. Om du är nyfiken på att träna med oss, men inte är nybörjare så är det här gruppen för dig!

Vi ses på Kulturnatten på lördag kl:14-19 i slottsbacken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.