Kurstart imorgon!

Här kommer samlad info om kurserna imorgon, utifall att det fortfarande är någon som inte fått kallelsemail eller kanske fått fel mail. Det har varit en hel del strul med mailutskick från kurswebben på senaste tiden.

Nybörjare 9 år tränar kl:11.30-12.30

Nybörjare 10-12 år tränar kl:12.45-13.45

Fortsättare 9-12 år tränar kl.14.30-15.30

Nybörjare +17 år tränar 16.00-17.30

Samlingsplats för alla grupper är på innergården vid Nordiska Afrikainstitutet, Villavägen 6. Det ligger bakom Linneanum i Botaniska Trädgården. 

Se till att välja kläder utifrån vädret eftersom att vi tränar även i regn och blåsväder. Ta gärna med en liten vattenflaska och tänk på att vi generellt sett inte har tillgång till toalett i direkt anslutning till träningarna. 

Alla som har anmält sig och betalat avgiften är försäkrade genom vår försäkring på vägen till träningen, under och på vägen därifrån. Om du inte redan har betalat, men vet att du vill gå hela kursen, skicka då 1350kr till vår bankgiro: 709-2554 eller via Swish: 123 166 77 99 (OBS! Skriv namn- och efternamn i meddelanderutan så att vi vet vem som betalat.) 

Tänk på att man kan skada sig när man tränar parkour utomhus. Tränarna har alltid med sig enklare första hjälpen-utrustning på våra träningar och ger instruktioner som minskar risken för skador. Lyssna på tränarna, träna fokuserat och respektera dina egna gränser.

Om ni har några frågor inför kursstart kan ni vända er till info.upk@gmail.com eller skriva till oss på facebook. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.