Prova träna med oss före höstens kurs?

Alla som är intresserade av att träna hos oss kan testa tre gånger, i princip gratis. Varför jag skriver i princip är för att man måste anmäla sig och betala kursavgift för att få en plats garanterad i en kurs, så det kan hända att man måste betala innan man gjort sina tre pröva på-träningar, särskilt om kursen börjar innan man hunnit testa att träna med oss.

Alla som är över 13 år kan komma på våra regelbundna träningar onsdagar och fredagar, se kalendern till höger, för att prova att träna med oss. Man bör dock höra av sig via info.upk@gmail.com eller facebook/messenger ifall man kommer för första gången, så att våra tränare är medvetna om att de behöver introducera nya deltagare. Har man mycket vana av att träna parkour förut, men bara är ny i föreningen så går det också bra att bara dyka upp på våra träningar.

För de som inte ännu fyllt 13 år så har vi särskilda tillfällen, tex träningarna i Gränby och Kulturnatten. Dock inga regelbundna träningar. Det innebär att vissa inte hinner testa tre gånger innan kursstart. För dessa gäller att man har rätt att få tillbaka hela kursavgiften om man ångrar sig inom tre träningar.

Så, om ni är intresserade av kurser så rekommenderar vi att anmäla er snarast möjligt och betala kursavgiften i god tid innan kursstart för att få en plats garanterad. Anmälan hittar ni längst ner på denna sida: https://www.aktivungdom.se/forening/uppsalaparkour

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.