Prova på Parkour med oss i Gränbystaden i sommar!

Kom och pröva parkour några tisdagar och söndagar under juni-augusti!

Dessa datumen är vi på plats; Juni: tis 4/6, sön 9/6, tis 11/6 & sön 16/6. Juli: tis 23/7, sön 28/7 & tis 30/7. Augusti: sön 11/8, tis 13/8, sön 18/8 . Tisdagar kl: 18.30 – 19.30 och på Söndagar kl:15.00-16.00.

Vi kommer finnas utanför sydvästra entrén till Gränbystaden där vi kommer ha ställt upp hinder att träna på. Är du under 12 år ta gärna med en ansvarig vuxen person. Alla deltagare ansvarar själv för sin egen säkerhet.

Ingen föranmälan behövs utan det är bara att dyka upp!

Vi jobbar med rörelser som kommer naturligt för de flesta redan som barn. Nybörjare börjar med små hinder och guidning av erfarna ledare för att utveckla den styrka, uthållighet, koordination, balans och självsäkerhet som behövs för att gå vidare med större hinder och träning på egen hand. Träningen präglas av hjälpsamhet och respekt för varandra. Vi pressar aldrig varandra att göra något farligt, utan istället hjälper vi varandra att träna säkert, så att vi kan fortsätta och träna länge. Hela livet om vi vill.

Kostnad: Gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.