Var med och påverka UPK 2016!

Vi i styrelsen diskuterar just nu vad föreningen borde göra för att bättre passa hur medlemmarna vill träna, och vad föreningen borde ha för roll i Uppsala. Vi skulle väldigt gärna vilja ha dina tankar om detta, vi har därför gjort en enkät att fylla i. Fyll i så mycket du orkar, och lägg gärna lite tid på det, vi kommer ta dina svar seriöst, och beroende på de svar vi får kan det mycket väl vara så att vi gör stora ändringar i hur vi organiserar träningar.

Länk till Enkäten

Vi kommer sammanställa alla svar nu på lördag 19:e Mars klockan 13:00 på Kvarngärdetskolan, du som utövare i uppsala är välkommen att komma och vara med och diskutera!

Tack för att du är med och gör UPK bättre!

2 comments

 1. Nivin Shaker skriver:

  Jag slutade träna av många olika anledningar .

  1. Alla avancerade försvann , för att träningen var mest anpassad till nybörjare och ”medel”.
  2. Fanns inte så mycket olika variationer på träningarna. Kändes som de tränare som höll i träningen och lärde ut hade snarlik stil som någon annan, exempelvis alla har typ ”flow” träning och kreativa småsaker. Inte så mycket flips träning , powermoves, stora tekniska grejer och swings.
  3. Var för mycket grupperingar ibland.

 2. Becky Ly skriver:

  Jag slutade träna då jag flyttade från Uppsala för 3 år sen. Jag har tränat lite på egen hand i Karlskoga och var med Girls gathering/andra eventuellt i Uppsala. Det har varit jätte kul! Tyvärr skadat handleden nu, så har inte kunnat träna parkour senaste året. Vet inte hur träningarna hos er är idag så har ingen åsikt om det tyvärr. Men jag trivdes väldigt bra då jag fortfarande var med i UPK för några år sen^^

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.