Delad träning på söndagar

Från och med nästa söndag, 29/1, kommer vi prova att dela upp salen i von Bahrs skolan där ena sidan av hallen kommer endast vara med killar och den andra halvan endast med tjejer. Orsaken till detta är att vi vill prova att försöka få dit så många tjejer som möjligt som ska komma och våga att pröva på parkour och givetvis få dom att fortsätta.

Uppdelningen kommer ske om det är minst 5 tjejer och kommer ske av ett gemensamt beslut av tjejerna om det ska ske en uppdelning eller ej. Om uppdelningen ej ses som nödvändig kommer söndagen bli som en ordinarie söndagsträning. Målet är som sagt att kunna få tillräckligt många tjejer som börjar så att man i framtiden kan ha två extra träningar i veckan, en för tjejer och en för killar, detta för att vi ska hålla oss så jämställda som möjligt. Denna förändring kommer ske en tid framöver för att se om intresset finns eller ej.

Så locka till er båda tjejer och killar att komma och pröva på parkour nu vid ny terminsstart!

Frågor och funderingar kan skickas till följande mail: girl.upk@gmail.com

MVH,
Styrelsen i Uppsala Parkour