Inställd träning

Söndagen den 5/2- 12 är tyvärr von Bahrs skolan bokad, vilket betyder att träningen blir inställd.

MVH,
UPK Styrelsen

Utbildningshelg

Vi i Uppsala Parkour vill bjuda in alla instruktörer/ledare och blivande sådana ifrån hela Sverige till Uppsalas interna utbildning helgen den 25- 26e februari. Dessutom är alla UPKs medlemmar välkomna!

Helgens upplägg är som följande (exakta tider återkommer vi med):

Fredagen den 24:e
Klockan 16.00, alla välkomna till vanlig träning till sent.

Lördagen den 25:e
Seminarie om grundläggande anatomi och skadehantering och därefter Jam till sent!

Söndagen den 26:e
Kostföreläsning och efterföljande Jam till 16.00!

Det kommer vara obligatorisk närvaro på seminarier om man vill delta på Jamet då vårat syfte är i första hand utbildningen!

Helgens event kostar 100kr/deltagare för utomstående och gratis för alla betalande UPK medlemmar. I priset ingår även sovsal som finns tillgänglig för alla! Betalningen sker på plats.

Anmäl er senast den 17:e februari till robin.upk@gmail.com med namn, personnummer samt varifrån ni kommer.

MVH,
UPPSALA PARKOUR

Delad träning på söndagar

Från och med nästa söndag, 29/1, kommer vi prova att dela upp salen i von Bahrs skolan där ena sidan av hallen kommer endast vara med killar och den andra halvan endast med tjejer. Orsaken till detta är att vi vill prova att försöka få dit så många tjejer som möjligt som ska komma och våga att pröva på parkour och givetvis få dom att fortsätta.

Uppdelningen kommer ske om det är minst 5 tjejer och kommer ske av ett gemensamt beslut av tjejerna om det ska ske en uppdelning eller ej. Om uppdelningen ej ses som nödvändig kommer söndagen bli som en ordinarie söndagsträning. Målet är som sagt att kunna få tillräckligt många tjejer som börjar så att man i framtiden kan ha två extra träningar i veckan, en för tjejer och en för killar, detta för att vi ska hålla oss så jämställda som möjligt. Denna förändring kommer ske en tid framöver för att se om intresset finns eller ej.

Så locka till er båda tjejer och killar att komma och pröva på parkour nu vid ny terminsstart!

Frågor och funderingar kan skickas till följande mail: girl.upk@gmail.com

MVH,
Styrelsen i Uppsala Parkour

Nytt år ny termin!
2011 har varit ett fantastiskt år för UPK med många nya medlemmar en parkour park i Eriksberg och mycket annat. 2012 kommer bli ännu bättre med Senapsfabrikens ombyggnad till Allaktivitetshuset som kommer innehålla bla en inomhus parkourpark.Vårterminen har nu varit igång ett tag och där med är det dags att betala in medlemsavgiften för denna termin. Medlemsavgift ska betalas från alla medlemmar som har tränat mer än 3 gånger med oss.

Medlemsavgiften är 250 kr/termin och är till för att täcka lokalhyran under vintern samt att ledarna är utrustade med medkits.

Medlemsblanketer för nya medlemmar kan hämtas och skrivas ut härifrån.  

Betalningen sker till Uppsala Parkours bankgironummer 709-2554 på Swedbank.
OBS! Skriv namn- och efternamn när ni överför medlemsavgiften så att vi vet vilka som betalat.

Mer info om medlemsavgift finns här.

Vi hoppas på ett härligt år med många nya medlemmar och gamla så klart, som vill hjälpa oss alla att skapa ytterligare ett fantastiskt år bättre än åren innan.

Har ni några frågor eller annat går det bra att skicka ett mail till oss på info.upk@gmail.com

MVH UPK Styrelsen

Inställd träning

Nästa fredag, 13/1- 12 är tyvärr von Bahrs skolan bokad, vilket betyder att träningen blir inställd. Onsdagen (11/1) och söndagen (15/1) är som vanligt.

MVH,
UPK Styrelsen