”Ledarutbildning” -Till för alla!

Nästa lördag den 24.e september kommer UPK att genomföra sin första ”ledarutbildning” som riktar in sig på medlemmar som vill utvecka sin ledarstil alternativt börja leda träningar, med det sagt är alla varmt välkomna att delta!

Upplägget kommer gå till så att några deltagare kommer att få leda en kortare tränings session med uppvärmning, stationer, fys och strech därefter diskuterar vi i stor grupp och ger konstruktiv kritik åt varandra på vad som gjorts och hur man kan utvecklas ytterliggare!

Det här är något som vi kommer att försöka genomföra ungefär en gång i månaden då vi hoppas på att många medlemmar deltar och vill prova på att leda!

Samlingsplats:
Lördagen den 24.e September klockan 11.00
Domarringens skolgård vid murarna.
http://www.hitta.se/LargeMap.aspx?var=swedenborgsgatan+74%2c+uppsala

Mvh UPK Styrelsen