Hur man blir medlem
Medlem blir du efter att ha läst igenom säkerhet- och trivselregler, fyllt i medlemsregistreringen och betalt medlemsavgiften.

Medlemsavgift
Är 250 kr/år. I detta ingår en försäkring via Aktiv Ungdom som gäller alla våra aktiviteter. Du får även gratis delta i vissa av våra event. Du behöver vara medlem för att kunna anmäla dig till någon av våra träningar.

Terminsavgift för träningar
Våra ordinarie träningar kostar 100kr per termin och du kan delta i dessa från och med året då du fyller 15 år. Du måste även vara medlem i föreningen.

Pröva på
Man får komma och pröva på gratis vid 3 träningstillfällen. Kommer man en fjärde gång måste man vara medlem och ha betalat terminsavgiften.

Betalning
Sker till Uppsala Parkours bankgironummer 709-2554 på Swedbank.
OBS! Skriv namn- och efternamn när ni överför medlemsavgiften så att vi vet vilka som betalat. (For international transactions: IBAN: SE7780000838169145946175 SWIFT/BIC: SWEDSESS.)

 

Försäkring
Som medlem är du försäkrad av Aktiv Ungdom, både under, till och från träningarna.

Träningar
Vi tränar normalt 3 gånger i veckan, i regel ons-, fre- och söndagar. Där onsdagar och söndagar är ledd av en ledare, detta brukar innebära uppvärmning, stationer, slutfys och stretchning. Fredagar ses som fri träning, där alla nivåer är välkomna att komma och träna på det man vill, en gemensam uppvärmning görs. Se träningstiderna på första sidan. Dessa uppdateras som senast söndagkvällar. För att delta på våra träningar måste man vara minst 15 år gammal.

Inomhus-/Utomhusträningar
Vi tränar utomhus större delen av året. Vanligen brukar inomhusträningarna börja från början av november till mars.

Var utomhusträningarna hålls varierar från träning till träning, se träningstider på första sidan. Se till att komma ombytt till träningen.

Inomhusträningen kommer att vara i gymnastiksalar på grundskolor och där finns omklädningsrum att utnyttja.

Fys söndag
Första söndagen varje månad är en ledarledd träning där fokus är på styrka.