Bli försäkrad

Hej allihopa!

Nu har vi kommit till mitten av vårterminen. Som vissa av er har märkt så har vi börjat göra regelbundna kontroller för att se till att alla har betalt medlemsavgiften. Anledningen till att vi blivit hårdare med det här är för att vi vill att alla medlemmar ska vara försäkrade både till, från och under träningarna. Vilket är vårat ansvar som förening!

MEN! Det räcker INTE att bara betala medlemsavgiften. För att försäkringen ska täcka er måste ni även läst igenom säkerhet- och trivselregler och fylla i och lämna in en medlemsblankett.

Så:

1. Läs igenom säkerhet- och trivselregler.
Det här slarvas av många- men är verkligen att rekommendera då det står mycket om filosofin bakom parkour och varför vi tränar på det sättet vi i Uppsala Parkour gör.

2. Skriv ut och fyll i en medlemsblankett och lämna in till någon av ledarna.

3. Betala medlemsavgiften.

All info finns att hitta under Om föreningen- Information.

Snart kommer vi dessutom börja köra utomhusträningar om vädret fortsätter i den här riktningen! =)

MVH,
UPK Styrelsen

Uppsala Parkour Girl’s Gathering 3

Uppsala Parkour är stolta att få presentera att det årliga Uppsala Parkour Girls Gathering kommer att hållas 15 – 16 September 2012. Som tidigare år är första dagen bara för tjejer- nybörjare som avancerade och den andra dagen blandas med tjejer och killar.

Vi är också stolta att få presentera att instruktörerna Chris ”Blane” Rowat
(http://www.parkourgenerations.com/users/blane) och Shirley Darlington (http://www.parkourgenerations.com/users/Shirley) från världsberömda Parkour generations kommer att leda helgen!

Det kommer att bli en oförglömlig helg, så sprid det vidare!

Mer information och anmälan kommer komma ut senare i vår!
Så håll dig uppdaterad och glöm inte att boka in helgen!

Frågor? girl.upk@gmail.com

MVH,
Styrelsen,
Uppsala Parkour