Inomhusträningar drar igång!!

Nästa vecka, v. 43 drar inomhusträningarna igång. Vi har fasta tider men DOCK kan det förekomma att föreningar bokar en hel dag vissa dagar, så att vissa träningstillfällen kan bli ändrade. Så se till att alltid kolla hemsidan varje vecka för uppdateringar.

OBS! Söndagen den 30/10 kommer hållas utomhus!

Men generellt gäller följande:

Onsdagar, Eriksbergsskolan, kl. 17.00- 19.00
Fredagar, Heidenstamsskolan, kl. 17.00- 19.00
Söndagar, Heidenstamsskolan, kl. 13.00- 15.00

Dessutom vill vi påminna alla om att maila in förslag på idéer, förbättringar eller annat inför årsmötet söndagen den 13e november (se nedan). Maila idéer till therese.upk@gmail.com

MVH,
UPKs Styrelse

Inbjudan till årsmöte 13 november

Nu är det dags för Uppsala Parkour’s årsmöte, söndagen den 13 november på Grand Café klockan 16.00. Vi välkomnar alla medlemmar och föräldrar att komma och delta för att diskutera, umgås och fika!

Vi kommer ta upp viktiga punkter i föreningen och en av de viktiga frågorna vi vill att ni ska fundera på är vad NI vill att vi i föreningen ska göra med föreningens överskott av pengar. Maila era förslag till therese.upk@gmail.com.

Känner ni att ni har något annat ni skulle vilja ta upp får ni gärna maila de förslagen också.

Grand hittar ni här: http://www.hitta.se/LargeMap.aspx?var=Tr%e4dg%e5rdsgatan+5%2c+Uppsala

MVH,
UPKs styrelse

Den andra ”Ledarutbildningen”

Nästa lördag den 22.e oktober kommer UPK att genomföra sin andra ”ledarutbildning” som riktar in sig på medlemmar som vill utvecka sin ledarstil alternativt börja leda träningar, med det sagt är alla varmt välkomna att delta!

Upplägget kommer gå till så att några deltagare kommer att få leda en kortare träningssession med uppvärmning, stationer, fys och stretch därefter diskuterar vi i stor grupp och ger konstruktiv kritik åt varandra på vad som gjorts och hur man kan utvecklas ytterliggare!

Det här är något som vi kommer att försöka genomföra ungefär en gång i månaden då vi hoppas på att många medlemmar deltar och vill prova på att leda!
Detta är åter en chans för de som ej hade någon möjlighet att medverka förra gången!

Samlingsplats:
Lördagen den 22.e oktober klockan 11.30
Tiundaskolan vid murarna.
http://www.hitta.se/ViewDetailsPink.aspx?vad=Tiundaskolan&var=Uppsala&Vkiid=MM7S8c2P1mKKj9EfvF72nA%253d%253d&Vkid=1614870&isAlternateNumberResult=False

MVH,
UPK Styrelsen

Redovisning av styrelsemöten

Med jämna mellanrum träffas styrelsemedlemmar och har styrelsemöten för att diskutera viktiga frågor rörande föreningen. Som medlem har du rätt att läsa dessa protokoll för att aktivt kunna göra din röst hörd, styrelsen är alltid öppen för förslag, kritik och förbättringar som kan göras, tveka inte att skicka ett mail om ni har några idéer: info.upk@gmail.com. Nedan följer styrelseprotokollen för de två senaste styrelsemötena.

Styrelseprotokoll- 110903 och Styrelseprotokoll- 111001.

Vi kommer snart komma med information om årsmötet som alltid hålls i november.

MVH,
UPK Styrelsen.